Refit rechter slaap ruimte op de Piper Rising

Kasten slaapruimtes Piper Rising 😀 netjes licht kleur hout door de hele boot. ziet er alweer een stuk beter uit. Dadelijk ziet het er net als een nieuwe Oyster uit. Kasten blijven nu goed vast zitten. Ook het plafond ziet er nu super mooi uit. Echter 100 keer beter hoe het was. Wel even opletten met de vingers in de luikjes tijdens het zeilen. Mocht het een stuk harder aan toe gaan.

Zie hoe de voorbereidingen worden gedaan, klik hier! door kasten slaapruimtes Piper Rising door Maarten. heel erg netjes en heel erg precies.

Het bootje wordt telkens meer en meer een Oyster, en ben ook heel erg blij met mijn timmerman !

Dit is de grootste slaapruimte op de Piper Rising, net iets kleiner dan 2 meter. MAGA groot voor een zeilboot.

Kasten blijven dicht

Kasten allemaal netjes af te sluiten zodat alles in de kasten blijft liggen tijdens het zeilen.

vorige timmerman

Netjes gemonteerd en zit super goed vast, kasten die er eerder in zaten kwamen los van de wand, alleen plakken is nooit een goed idee ! Dit heeft mijn vorige timmerman niet goed gedaan. deze heeft best wel wat steekjes laten vallen. sommige dingen zijn niet zo handig uitgevoerd waardoor het toch nog een keer opnieuw moet worden uitgevoerd. ik denk altijd maar hij heeft toen ook zijn best gedaan.

linkerkant slaapruimtes

Andere kant van de Piper Rising ziet er ook al super uit, iets kleiner maar opzet en net zo mooi ! boot ziet er een stuk lichter en schoner uit met deze hout soort en witte delen. ben ook heel erg blij met de ideeën die wel eens naar boven komen. zien er altijd goed uit en zijn altijd goed functioneel. elk deel van plafond is ook netjes los en vast te maken met klittenband zodra het nodig is je je snel bij alle onderdelen van de boot kan komen.

Share with:


Een gedachte over “Refit rechter slaap ruimte op de Piper Rising

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.