Timmerman lekker bezig

Timmerman Maarten lekker bezig op de Piper Rising. Binnenkort luxe slapen op de PR.

Slaapruimtes een hele mooie refit 😀 had hij nog een paar klemmen over. Of waren dit ze allemaal. Eindelijk opberg ruimtes in mijn slaapruimtes. Zal lekker genieten van deze mooie kasten deze zomer. ook als de Corona door blijft gaan 🙂 Kan lekker alles opbergen in mijn Oyster.

Oyster en onderhoud

Piper Rising word steeds mooier, het begint zelfs weer op een Oyster te lijken. Bijna alles aan de binnen en buitenkant is nu vernieuwd de laatste paar jaar. Boot nu bijna 10 jaar in bezit en weet telkens meer waar wat zit en hoe het werkt. een groot voordeel als je zelf ook wat kleine klusjes gaat doen. dit is trouwens wel belangrijk omdat je anders best veel geld moet uitgeven. daarnaast leer je er zelf ook veel van. Accu’s en snoeren hebben een levens duur van enkele jaren net als in een auto. (accu, banden, uitlaat, enz..) dit is normaal voor een auto dus ook voor een boot. wel jammer dat veel dingen met een bootstempel altijd een heel stuk duurder zijn. Gelukkig kan je dingen ook online veel kopen en onderzoeken.

Hoop dat de timmerman volgend jaar nog een paar stappen kan maken en dan is het 100% klaar, dan bootje keertje wat langer uit de box! misschien wel wat tochtjes gaan maken.

Heb er wil zin om om als de corona voorbij is om weer eens wat tochten te gaan maken. keertje naar Hellevoetsuis, Zeeland waar nog wat vrienden wonen. Haringvliet en Stellendam is echter beste wel lastig te bevaren.

Share with:


Een gedachte over “Timmerman lekker bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.