Splash World

Vanmorgen lekker ontbeten in het restaurant. All inclusive dus je eet altijd wat meer dan je gewend bent en dan goed voor je is. Met onze goed gevulde buiken lopen we naar het naastgelegen hotel voor de reisleidster. We willen een auto huren. De mannen buigen zich over de folder en ze kiezen de cabriolet Renault Megane. De reisleidster legt de reservering voor ons vast maar benadrukt dat het ook een andere type cabriolet kan zijn. De auto huren we van donderdag tot en met zaterdag, 3 dagen voor de prijs van 2, we blijven Hollanders. Vervolgens nemen we een duik in het zwembad bij ons hotel op de 1e verdieping. Het zwemparadijs Splash World lonkt al. Na de lunch wil Noah dus ook naar de glijbanen in het waterpark. Toegang voor ons is gratis, als gasten van het Paradise hotel. Ed en Noah gaan voor de lange witte glijbaan. Deze gaat recht naar beneden en daarom erg hard. Ook proberen ze de blauwe glijbaan, die is minder hoog en minder de spectaculair. Na Ed zijn ronde is mama aan de beurt. Ik heb last van hoogtevrees dus alleen al de 80 treden met de trap naar boven vind ik spannend. Bovenop het plateau kijk ik naar beneden. Het is toch wel erg steil. Zal ik wel of zal ik niet. Kan het natuurlijk niet maken om de trap naar beneden te lopen dus er zit maar 1 ding op, roetsjjjj naar beneden. Hij gaat echt heel erg hard maar het is toch wel erg leuk. Dus na deze eerste rit volgen er nog velen, de spanning is er vanaf dus nu wordt het leuk. Ook de groene achtbaan, erg hoog en na de hobbel of knik kom je zelfs los van de glijbaan. Om 6 uur gaat Splash World dicht en dan gaan we naar ons hotel om daar nog een uurtje bij het zembad te liggen voor het diner. Na het avondeten lopen we naar de Plaza, het centrale gedeelte voor de verschillende hotels in het kleine plaatsje Taurito.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.