Morgen alleen vliegen en Ed naar het ziekenhuis

Deze reis wordt anders dan we allemaal verwacht hadden. Afgelopen vrijdag hadden Ed en ik al moeten vertrekken naar de Dominicaanse republiek maar helaas, vanwege hartproblemen mag Ed niet vliegen en op vakantie. De vlucht van vorige week hebben we dus geannuleerd. Morgen vliegt Sylvia naar de Dominicaanse Republiek voor 1 week en Ed gaat naar het ziekenhuis. Vreemd, niet zoals we het willen maar het is niet anders. Sylvia vliegt op Punta Cana en zal daar worden opgehaald. Wat heb ik mijn mannetje gemist en ben dus ook blij dat ik hem morgen weer een knuffel kan geven. Jammer dat Ed er niet bij kan zijn, we gaan hem erg missen maar gezondheid boven alles. Vakanties komen er nog genoeg! 

Share with:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.