Orlando, here we come!

Maandag 22 april 2019, 2e Paasdag. Vandaag is het zover, we vliegen met ons 6-en naar Orlando. Een reis waar we al een paar maanden naar uitkijken. Bijzonder ook dat we met ons 6-en gaan. Het wordt een avontuur, een belevenis. Maar voor we naar Schiphol gaan, gaan we eerst naar het graf van onze (schoon) vader, opa en ex-man. Het is vandaag precies een jaar geleden dat hij is overleden en daar willen we eerst met z’n allen bij stilstaan.

Na onze herdenking rijden we door naar Schiphol waar de rechtstreekse vliegreis van bijna 10 uur begint. Eenmaal aangekomen op Orlando lopen we naar de car rental en kiezen een donkergrijze Dodge, Minivan, uit.

Op weg naar onze gehuurde villa in Kissimmee en benieuwd hoe deze er in het echt uitziet.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.