Orlando Outlet

Donderdag 26 april. We hebben de smaak van het Amerikaanse shoppen te pakken. Ook is het weer vandaag wat minder, bewolkt en zelfs wat regen. Daarom besluiten we na het ontbijt naar de Outlet in Orlando te gaan. De autorit duurt ongeveer 20 minuten vanuit onze villa in Kissimmee. Eenmaal aangekomen is het erg druk en zoeken naar een parkeerplaats. Na wat rondrijden lukt het om de auto te parkeren.

We doen onze inkopen bij Tommy Hilfiger, Guess, DKNY, Calvin Klein en Coach. Toch leuk om met 30, 40, 50 en zelfs 75% korting in te slaan 😃 Voor de avond maakt Raymond een lekkere maaltijd. Joya en Noah vermaken zich tot een uurtje of 10 in het zwembad.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.