Een hele lange heen reis naar Miami

Een hele lange heen reis, in de nacht vertrokken we naar Düsseldorf voor onze vlucht naar Miami via Atlanta. Noah heeft in de auto geslapen, want het was toch wel erg vroeg opstaan. Op de luchthaven bij het inchecken bleek onze vlucht 20 minuten vertraging te hebben. 

 

De vlucht van Düsseldorf naar Atlanta verliep rustig. Het viel zelfs Noah op hoeveel eten en drinken we kregen tijdens de vlucht. De douane bij Atlanta ging snel, zonder problemen. Alleen …..onze vlucht naar Miami stond niet op de borden. Onze vlucht naar Miami bleek geannuleerd vanwege het weer 🙁 Latere vluchten naar Miami waren allemaal volgeboekt en er zou pas de volgende dag plaats zijn. Tja, alternatief was West Palm Beach, 60 mijl van Miami, waar onze huurauto al op ons stond te wachten. De vlucht naar Palm Beach was, zoals de piloot het omschreef een bumpy ride maar bracht ons in ieder geval dichter bij onze bestemming. Helaas wel zonder koffers, want die waren inmiddels in Miami. Dus op naar Miami voor onze huurauto en de koffers. Bijna een dag onderweg en we beginnen aan onze laatste 35 mijl in een dikke SUV (Dodge) naar Florida City. Zo moe van het reizen vallen we meteen in slaap. 

Auto’s  in USA

Porche

Dit soort auto’s staan in vele winkel centrums. prijzen zijn bijna 50% goedkoper dan in NL.

Komt eigenlijk door de vele belastingen die je in NL moet betalen. deze auto kost in NL 300.00 euro en in USA maar 90.000 dollar. jammer dat de TAX alsnog moet betalen als je deze zou meenemen in het vliegtuig 🙂 komt er minimaal 60% bij. vraag me wel eens af of NL er wel genoeg voor terug doet. Altijd maar files en wegen die soms veel te smal zijn. misschien moeten ze deze inkomsten ook eens gaan gebruiken aan de gebruikers.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.