Eerste vakantiedag in Amerika

Eerste vakantiedag in Amerika zijn we al vroeg wakker. Op naar het Continental ontbijt wat ontzettend goed blijkt te zijn. Ei met bacon en je kunt zelf wafels maken. Verder natuurlijk Baggles en zoete broodjes, we laten het ons goed smaken.
 
Na het ontbijt gaan we op verkenning. We hebben nog een TomTom nodig want huur blijkt per week 100 dollar te kosten. Daarvoor hebben we uiteindelijk een nieuwe TomTom kunnen kopen bij de Best Buy. Ed en Noah hebben geen zonnebril dus in de Outlet voor allebei een zonnebril gekocht. Noah een stoere sportbril van Revo en Ed een pilotenbril van Ray Ban.
 
Laat de zon nu maar komen en die schijnt volop. Op dus naar het zwembad van het hotel voor een duik. Helaas geen frisse duik, wat is het zwembad water warm. In het hotel komen we meer Nederlanders tegen. Een stel met een zoon van  Noah zijn leeftijd raadt ons aan in de Farmers Market te gaan eten. Dus voor het diner op naar de Farmers Market. 
 
 
Ze hadden het al laten weten maar de ambiance doet niet aan als een restaurant. Het ligt redelijk verlaten op een terrein en de inrichting met plastic geblokte tafelkleedjes en plastic rendierkoppen doet vreemd aan maar het eten is goed en betaalbaar. 
 
 
Als Noah op bed ligt zitten Ed en ik nog voor onze kamer na te genieten van de dag. De maan schijnt door de palmbomen, dit is vakantie!!!!!
 

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.