See you later alligator

Onze tweede vakantiedag vertrekken we na het ontbijt naar de Alligator Farm. Wat is het trouwens warm vandaag. 

Om 11 uur begint de Alligator show. Een onvervalste Amerikaanse show. De jongen die de kunstjes met de alligator uithaalt mist zelfs en hand. Helaas niet door een alligator bite, laat hij weten, maar zo is hij geboren.

Na de show vertrekken we voor een tochtje met de airboat. We zijn nog maar net aan het varen of we zien heel veel alligators. Eentje gaat er vlak langs mij, als ik mijn hand uitsteek zou ik hem kunnen aanraken maar dat doe ik toch maar niet. 

We moeten onze oorbeschermers opzetten want de boot gaat snelheid maken. 

Met grote snelheid scheren we door de Everglades en de gids laat onze boot 360 graden spinnen, gaaf!!! Het swapwater spat om ons heen en stinkt een beetje.

Na de ride gaan we naar de slangenshow. Aan het einde van de show hebben Noah en ik een echte slang vastgehouden. Op de terugweg naar het hotel stoppen we bij Roberts voor een verse fruit milkshake. Een heerlijke shake die vult als een maaltijd. Ook verkopen ze alle soorten tropisch fruit, zoals Jacks fruit. In de avond eten we, niet zo origineel, bij Burger King. Daarna is het alweer onze laatste nacht in het Best Western hotel, Gateway to the Keys. Morgen vertrekken we naar de Keys.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.