En het wordt…………Universal!

Vandaag de zware taak om te kiezen naar welke park we zullen gaan. Noah is erg gek op de Marvel Heroes dus daarom kiezen we de ongelimiteerde pas van Universal. Universal heeft twee parken, Island of Adventure en Studio’s. We kiezen om te starten met Island of Adventure. Meteen bij binnenkomst zien we een van de grote attracties, de achtbaan de Hulk. 

Noah en ik willen daar wel in. De rij duurt ongeveer een half uur en dan zijn we aan de beurt. We zijn best een beetje gespannen, want geen idee wat er gaat gebeuren. Langzaam gaan we naar boven, dat kennen we van de Python maar dan ineens racen we met grote snelheid, volgens mij nog steeds naar boven, en gaan dan supersnel naar beneden. Ga ik dit wel 4 dagen volhouden, flitst er door mee heen, dit is toch wel heftig!!! Noah vindt het geweldig. De volgende attractie is Spiderman maar als we in de rij staan is er een defect dus gaan we naar de volgende attractie. Bij de Ripsaw Falls geven ze een waarschuwing dat je supernat wordt. Gelukkig is het vandaag maar 97 graden Fahrenheit, dus die verkoeling kunnen we best wel gebruiken. Ed gaat deze keer ook mee. Ja hoor, ze houden zich aan hun belofte, aan het einde van de de rit zijn we alledrie doorweekt.

We lopen verder door het park door Jurassic Parc en het Harry Potter dorp maar Noah wil erg graag terug naar de Marvel Heroes, naar Spiderman en nog een keer de Hulk. 

Gelukkig is Spiderman weer up and running. We moeten 45 minuten in de rij staan maar is het wachten zeker waard, een hele leuke attractie. En dan…de Hulk maar Noah bedenkt zich toch. 

Het is echt heel erg warm vandaag, geloof dat het sinds 1960 niet meer zo warm geweest is voor deze tijd van het jaar. We besluiten daarom terug naar het hotel te gaan voor een duik in het zwembad. De pas die we hebben is ongelimiteerd dus we kunnen zeker nog terug komen voor de andere attracties. Morgen gaan we dus naar Universal Studio’s, ben wel benieuwd. In de avond na onze zelf gemaakte Fajita’s nemen we nog een plons in het zwembad, want dat kan tot 23:00 uur.

In de prullenbak bij het zwembad zien we een Rancoon, een wasbeertje. 

We zijn niet de enige die dat bijzonder vinden, een gezin uit Argentinië vindt dat ook. Dus blijft mama nog gezellig in het Spaans met ze staan kletsen. Leuk om mijn Spaans op te halen en niet zonder verdiensten, de Argentijnen geven mij een compliment, “je krijgt een negen, zeggen ze een paar keer”. Verder ook fijn om te horen dat ze bevestigen dat we goede keuze gemaakt hebben door naar Universal te gaan. Zij zijn namelijk bij alle parken geweest en vinden Universal het leukste park. 

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.