Universal Studios

Vanmorgen eerst lekker zelf ontbijt gemaakt. Geroosterd brood en een lekkere verse smoothie.

De keuken is voorzien van alle gemakken dus ook een broodrooster en een blender.

Na het ontbijt gaan we naar Universal Studios, kijken wat daar allemaal te beleven is. 
Gelukkig is het vandaag iets koeler dan gisteren, het is maar 33 graden 🙂
De eerste attractie die we doen is de Simpsons Ride, een 3D ride waarbij je in een rollercoaster zit en er van alles mis lijkt te gaan, op z’n Simpsons dus. Daarna gaan we in de MIB, de aliens doden. Noah vindt dit erg leuk. We lopen naar het kasteel van Harry Potter maar er staat een rij van 90 minuten voor de attractie, dat vinden we te lang. 

We lopen door en gaan in Disaster en we spelen een rol in een film die gemaakt wordt over een aardbeving. Daarna is het tijd voor de Transfomers 3D ride. Na de Transformers willen we voor de Verschrikkelijke Ikke gaan maar er staat een rij van 50 minuten, dus gaan we eerst in het tegenoverliggende Shrek 4D. De Revenge of the Mummy doet mama uiteindelijk alleen, een achtbaan waarbij je in het donker zit. Voor we weggaan doen we nog de Verschrikkelijke Ikke, er staat nog steeds een rij van 50 minuten maar we willen het niet missen. Ook dit is een 3D ride. Noah vindt vooral de 3D Rides erg leuk. Dan is het net alsof je zelf onderdeel bent van de film en het wagentje waar je in zit schudt, rijdt naar voren en achter of valt opeens naar beneden. Het is een erg lange dag geweest en dat is te merken. We vallen alledrie al vroeg in slaap. Morgen gaan we weer naar Island of Adventure. Wel is alles duur op de parken. Parkeren voor 1 dag, 17 dollar. 3 hotdogs, bijna 20 dollar. Ja we blijven Nederlanders 🙂

Share with:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.