Misselijk van de Hulk

Vandaag na het ontbijt gaan we wederom naar Island of Adventure. Noah wil graag nog een keer in Spideman en toch ook weer in de Hulk. Deze keer gaan we het park rond in omgekeerde volgorde. Dit omdat we eerst naar het kasteel van Harry Potter willen en er staan soms lange rijen staan voor deze attracties. Door andersom te lopen hopen we dat de rijen nog niet zo lang zijn. We komen aan bij het kasteel van Harry Potter en voor de eerste attractie, Harry Potter and the Forbidden Journey, staat een rij van 30 minuten, dat is te doen. 

We lopen door het kasteel van Harry Potter, wat op zich al indrukwekkend is en gaan in de 3D ride. Nou ride, het is meer een flight. We vliegen net als Harry Potter door de lucht. Echt een awesome attractie. Daarna gaan we in de Flight of the Hippogriff, dit is een kleine achtbaan. 

De laatste attractie die Noah en ik doen in de Harry Potter wereld, Ed gaat niet mee, is de Dragon Challenge. 

Dit zijn twee achtbanen, een rode en een blauwe. We kiezen de rode. Dit is een achtbaan waarbij je in je stoel hangt, je benen bungelen dus in de lucht.


Na Harry Potter lopen we weer terug naar het begin naar Marvel Super Hero Island. We gaan eerst in Spiderman, de wachtrij is maar een half uur. 

Na Spideman eten we lekker frietjes voor de luch. Zowaar kosten de frietjes maar 3 dollar per portie, een koopje dus! Vervolgens is het tijd voor de Hulk. 

De wachtrij is maar 10 minuten. Noah en ik gaan in de Hulk. Dit is echt de topattractie qua achtbaan van Island of Adventure. Als we klaar zijn is de rij nog steeds maar 10 minuten. Ed moedigt ons aan om nog een keer te gaan. In no time zitten we weer in de Hulk, is dit wel een goed idee? Daar gaan we, met een snelvaart worden we heen en weer geslingerd. Als de rit erop zit zijn we allebei toch wel een beetje misselijk. Komt het door de Hulk of hebben we teveel frietjes gegeten of is het de combi? We besluiten naar huis te gaan en lekker een duik te nemen in het zwembad. 

Rond 7 uur gaan we eten maken en dan begint het qua weer te spoken. Donder, bliksem en een hele harde tropische regenbui. Wij zitten lekker droog op ons overdekte balkon en aanschouwen het natuurgeweld. 

Vanavond gaan we ook weer vroeg slapen, want morgen is het tijd voor ons laatste bezoek aan Universal, dan gaan we weer naar Studios. Volgens mij wil Noah nog een keer in MIB, de aliens uitschakelen. Verder willen we ook de Hogwarts Express nemen. Deze trein in de Harry Potter wereld brengt je van Island of Adenture naar Studios en natuurlijk omgekeerd.

Share with:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.