Alweer de laatste dag Universal!!

Vandaag alweer de laatste dag dat we naar de Universal parken gaan. Studios is aan de beurt. 

Bij binnenkomst zien we dat de rij voor MIB maar 10 minuten is. We lopen naar MIB en passeren Terminator 2. De show start over 15 minuten dus we besluiten toch eerst voor de Terminator 2 te gaan. Dit is een combi van een live show en een 3D film. Noah vindt het erg indrukwekkend. Na de Terminator 2 wil Noah nog een keer in de Simpsons Ride.

De rij is maar 10 minuten. De Simpsons blijft een leuke ride, ook voor de tweede keer. Eindelijk is het tijd voor de MIB. We schakelen de aliens uit met onze guns. 

We lopen langs Jaws en maken nog wat foto’s met deze killer.

Daarna gaan we voor Transformers 3D, ook deze blijft leuk. 

We lunchen een beetje laat en helaas heeft Noah daarna last van buikpijn. We besluiten daarom de dag af te sluiten met de Hogwarts Express vanaf het King’s Cross station. 

Dit is de trein van Harry Potter en we maken een rit van het ene Universal park naar het andere. 

Alleen als wij door het raam kijken zien we dat niet, wij wanen ons in de wereld van Harry Potter. We koken onze laatste maaltijd in onze condo als het begint te onweren en regenen. Gelukkig hebben we deze buien alleen nog maar in de avond gehad en niet als we in de parken zijn, omdat dan de buiten attracties tijdelijk buiten gebruik zullen zijn. Morgen zullen we verder reizen naar Daytona waar we in een Best Western hotel zullen verblijven. Noah zei al dat hij ons huis zal missen, we hebben hier namelijk zoveel ruimte, daar kan een hotel kamer niet tegenop. In Daytona is vandaag de Red Bull Global RallyCross begonnen en morgen is de laatste dag. Helaas kunnen we online en telefonisch geen kaarten reserveren dus willen we morgen bijtijds opstaan in de hoop dat we nog kaarten aan de kassa kunnen kopen. Zou toch gaaf zijn als we ook nog live een rallycross kunnen meemaken op het circuit.

Share with:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.