Terugreis als een zonnetje naar een regenachtig Nederland

Vandaag na het ontbijt pakken we de laatste spullen in en gaan met de SUV op weg naar Miami International AirPort. Een reis van 45 minuten. Onderweg begint het te regen, lijkt alsof het weer hier een beetje minder wordt met meer regen en bewolking. Op de AirPort is onze vlucht van Miami naar Atlanta on time. Noah zit bij het raam en vanuit de lucht hebben we een mooi uitzicht over de stad Miami. 

Toch wel een hele grote stad. 

Na 1,5 uur landen we in Atlanta. De vlucht naar Düsseldorf staat al op de borden en is ook on time. Het verloopt als een zonnetje, dit is wel even wat anders dan de heenreis. De vlucht naar Düsseldorf verloopt rustig, weinig tot geen turbulentie. 

Nog voor 8 uur in de morgen landen we in Düsseldorf. Het weer is wel even wennen, zwaar bewolkt, regen en maar 18 graden, brrrrrrrr. We stappen in de Golf voor onze laatste reiskilometers naar Nederland. Ook wennen, de Golf is toch wel iets kleiner en minder comfortabel dan de SUV. Als we thuis zijn willen we maar een ding, slapen! Het is voor ons namelijk nog midden in de nacht. We weten dat we dit eigenlijk beter niet kunnen doen maar we zijn zo moe en kunnen de verleiding van ons eigen bed niet weerstaan. We slapen een paar uurtjes en dan gaat mama er als eerste uit. De koffers leegmaken en de wasmachine aanzetten. Ja het “gewone” leven gaat weer beginnen maar we kunnen terugkijken op een awesome vakantie!!!! 

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.