Relax dagje

Vanmorgen als we wakker worden regent het. Dat hebben we in al die drie weken nog niet meegemaakt, wakker worden met regen. Jammer, want het is onze laatste dag en willen graag een beetje hangen bij de pool. Na het ontbijt stopt de regen maar blijft het zwaar bewolkt. Wat later breekt de zon flauwtjes door. We wagen ons in de pool, want ondanks dat de zon minder schijnt is het hier nog steeds warm. 
 
Het zwembad water voelt nu wel koeler aan maar dat is eigenlijk wel lekker. De hele tijd zijn we alleen met ons drietjes in het zwembad. Maar wie is die poolboy?
Ed wil iets om handen hebben dus maakt hij het zwembad voor ons schoon. Als hij bijna klaar is komt er iemand van het hotel en die neemt het over. Volgens mij vinden ze het niet zo prettig dat Ed het zwembad schoonmaakt. De medewerker van het hotel zegt wel “thank you sir” maar ik heb niet het idee dat hij het echt meent. We zijn het zwemmen en zonnen wel een beetje zat en gaan naar de outlet. Noah wil nog even naar de speelgoedwinkel. Daar ziet hij een Star Wars Troopers pak. Het is in de sale, dus krijgt hij het als allerlaatste cadeautje van deze vakantie. We rijden verder naar een mall, daar nog even kijken en uiteindelijk eten we daar ook. Terug op de kamer kruipt Noah in zijn Star Wars pak. 
 
Ed en mama pakken ondertussen de koffers alvast in. Alles past nog steeds in de koffers :-). Morgen na het ontbijt vertrekken we direct naar de AirPort. De SUV inleveren en dan vliegen naar huis. We hopen dat de vluchten deze keer verlopen zoals ze gepland zijn. Dan zijn we zaterdagochtend vroeg weer in Düsseldorf. Maar waar hadden we de Golf ook al weer geparkeerd? Hier hebben we het ook vaak, dat we niet meer weten waar we de auto precies geparkeerd hebben. Alleen drukken we dan op het knopje van onze sleutel en toetert de SUV, zodat deze zo gevonden is. 
 
Ja, dat heeft de Golf niet, misschien dat we dus even moeten zoeken 🙂

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.