Las Palmas

Vanmorgen om half 10 staat onze Megane cabrio op ons te wachten. Na het ontbijt vertrekken we dan ook meteen richting de hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria. De rit duurt ongeveer 45 minuten. In de hoofdstad is het best druk, we parkeren de cabrio daarom in een garage en gaan te voet verder. Mama wil graag een kijkje nemen in de Calle de Triana, de Kalverstraat van Las Palmas. Bij Woman’s Secret scoort mama een bikini, het valt wel op dat er eigenlijk alleen maar kleine maatjes te koop zijn. Noah kiest een paar nieuwe Nike Jordan uit. Genoeg geshopt, het is tijd voor wat cultuur. We wandelen naar de kathedraal op de Santa Ana Plaza en nemen wat foto’s. Er zijn veel Spaanse schoolkinderen, waarschijnlijk een schoolreisje. Genoeg gezien van de stad. We gaan terug naar de cabrio en rijden nog wat langs de boulevard en de haven. Terug naar het hotel voor een verkoelende duik in het zwembad.

Share with:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.