Na 5 weken weer samen, tijd voor knuffel

Zaterdagmorgen ben ik al vroeg wakker. Heb vannacht bijna niet geslapen, omdat ik mij toch wel zorgen maakte. Tijd voor het ontbijt. In het restaurant van het hotel serveren ze het ontbijt. Ik kies voor gebakken ei met toast. Na het ontbijt ga ik naar de lobby van het hotel waar een WiFi punt is. Probeer nogmaals contact te krijgen over Noah maar dit lukt niet. Verder contact met Ed, hoe hij geslapen heeft  en wat ik nog kan doen. Ed stelt mij gerust dat ze straks vast komen of misschien meteen doorgaan naar het Royalton Punta Cana hotel. Ineens stapt De papa van Noah de lobby van het hotel binnen en daarachter volgt Noah. Ik ga meteen naar hem toe en geef hem een stevige knuffel, wat heb ik hem gemist. Hij heeft mij ook gemist. We gaan naar mijn hotelkamer, halen mijn koffer op en ik check uit. Ze leggen mij uit dat ze het hotel niet konden vinden en zelf de nacht in een hotel hebben doorgebracht. Vervolgens gaan we naar het Royalton Punta Cana, het hotel waar Noah en ik 6 nachten zullen blijven. Als we de afslag naar het hotel nemen, rijden we eerst langs Memories Splash en het glijbanenparadijs. Daar zullen we van de week vast heengaan. Het Royalton is een modern, luxe hotel. We zijn nog te vroeg om in te checken en laten onze koffers alvast achter en gaan met de groep nog wat eten als afscheid. Na het eten brengen ze ons naar het hotel en vervolgen zij hun weg.
Noah en ik checken in in het hotel. We gaan naar onze kamer. Een luxe kamer met een Kingsize bed. 
Alles ziet er mooi, schoon, luxe en modern uit. We installeren ons in onze kamer. Daarna gaan we naar het strand. Soms zijn er hoge golfen en Noah en ik hebben het naar ons zin. Toch wel luxe dat we hier aan de andere kant van de wereld zitten, badend in luxe.
 

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.