Zon, zee strand en ……… regen!

Gisteren lagen we al voor 10 uur in bed. Midden in de nacht, rond half 4 ben ik al wakker. Noah is al aan dit ritme gewend en hij wordt rond 9 uur wakker en heeft dan bijna 12 uur geslapen. We blijven nog even in bed liggen en rond half 10 gaan we ontbijten. Er ligt genoeg en als je in de rij gaat staan maakt de kok een omelet voor je. Na het ontbijt gaan we terug naar de kamer. Mama heeft op de AirPort een waterproof hoesje gekocht voor de I-Phone, die willen we natuurlijk testen. Gebruiksaanwijzing gelezen, hoes eerst zonder foon getest en lijkt goed te zijn. Nu met de foon er in, onder de kraan……. het werkt. Op naar het strand, Noah wil filmpjes maken in de zee met zijn foon. Mama kijkt soms wat argwanend toe, als die hoes maar goed is, maar Noah springt in de golven en gaat onder water en alles gaat goed. Vroeger kozen we eerder voor het zwembad maar nu lijkt de zee favoriet. Het is dan ook een mooie, azuurblauwe zee, strand, palmbomen en golven. De lucht betrekt een beetje en we gaan naar het zwembad. Het begint een beetje te miezeren en dan stopt het met regenen. Rond half 3 gaan we pas lunchen. Een heerlijke steak van de grill. Meestal valt dat tegen en is het doorbakken maar nu echt een medium steak. Na de lunch gaat het harder regen en we zoeken onze kamer op. Daar brengen we de uurtjes door tot het diner, want het stopt niet meer met regenen. Voor het diner lopen we even snel door de regen naar het restaurant. Onderweg zien we hele grote slakken, die lijken beschutting te zoeken in de hotelgang, houden blijkbaar ook niet zo van regen. Voor 10 uur liggen we weer in bed. Mama blogt nog even en Noah is druk met zijn foon. Denk dat we vanavond ook weer vroeg gaan slapen. Beetje regelmaat, omdat we nog 1 week vakantie hebben en dan school en werk weer begint. Voor Noah zal het een flinke omschakeling zijn, na 6 weken vakantie in de Dominicaanse Republiek. Merk aan hem dat een deel van zijn roots ook hier liggen. Hij vindt het resort leuk maar had gedacht dat er ook Dominicanen zouden zijn. Behalve het personeel zijn die er niet, het is toch echt voor toeristen opgezet.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.