Een dagje zwemmen en zonnen bij het zwembad

Vandaag gaan we lekker bij ons zwembad liggen. Alle bedden lijken bezet maar we vinden uiteindelijk toch 2 bedjes. Noah maakt filmpjes in het zwembad. We halen drankjes bij de bar, Superman blijft Noah zijn favoriet. Rond het middaguur krijgen we trek en we gaan een hamburger en een hotdog met frietjes halen bij Royalton Burger. Handig we hoeven niet naar het restaurant om onze buikjes te vullen. Het is wel erg warm en de zon brandt dus smeren we goed en vaak met zonnebrand. Rond een uur of 4 een hoop lawaai bij de Infinity pool en we zien grote opblaas dingen in het zwembad. Je kunt over de opgeblazen voorwerpen naar de overkant van het zwembad rennen. Noah wil niet meedoen maar hij vindt wel leuk om te kijken. Rond 5 uur zijn we het zat, de zon is erg warm en we willen niet verbranden dus gaan we naar de kamer. Lekker een beetje relaxen op onze kamer en rond 8 uur gaan we eten. We vragen de kok om een lekkere pasta voor ons te maken. Je mag zelf je pasta, saus en ingrediënten kiezen. Na het avondeten gaan we naar de koffiebar, ijsje voor Noah en Cappucino voor mama. Als we in de lobby zitten, waar we nog een drankje drinken, begint het te regenen. De regen duurt niet lang en we gaan naar onze hotelkamer. Half 11 liggen we in bed en vallen weer snel in slaap.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.