Glijbanenparadijs

Vanmorgen zijn we vrij laat wakker en blijven lang in bed chillen. Het is al na 10 uur als we gaan ontbijten. Wat zullen we vandaag eens gaan doen? Glijbanen, zwembad, zee? We willen naar de glijbanen. We pakken onze spullen en gaan lopend naar het glijbanenparadijs. Als je loopt ben je eigenlijk nog sneller dan het treintje dat op en neer rijdt tussen de hotels. We nemen deze keer onze foons mee, zodat we ook foto’s kunnen maken. Het is vandaag rustiger in het glijbanenparadijs dan van de week, vrije bedjes vinden we snel. Noah gaat eerst van de groene glijbaan en dan van de witte en uiteindelijk de blauwe. Mama maakt filmpjes met haar foon. We drinken een slush en daarna gaan we om de beurt van de blauwe glijbaan. Noah krijgt trek en we gaan terug naar ons hotel naar het restaurant om een hapje te eten. Terug op de kamer loopt mama naar de informatiebalie om te kijken of we nog een excursie kunnen boeken. Genoeg en we kiezen de Pirate Tour. Een Tour waarbij we haaien en roggen gaan zien. Ben benieuwd. Het is een stuk afgebakend in zee een halve mijl voor de kust, waarin we gaan snorkelen. Verder een piraten show of zoiets, we merken het wel. Noah heeft er erg veel zin in en kan niet wachten tot het morgen is. Morgen is ook onze laatste volle dag hier, omdat we vrijdag naar huis gaan. We vliegen vrijdag rond half 5 en dan moeten we rond half 2 op de luchthaven van Punta Cana zijn. Jammer, terug naar Nederland waar het weer heel anders is dan hier. We gaan dus nog maar even van de zon genieten, hoewel het hier soms erg warm is. In de avond eten we in het buffet restaurant. Noah gaat weer voor de spaghetti en mama voor de sushi. We lopen nog wat rond op het resort en eten een ijsje. Rond 10 uur liggen we weer in bed, nog wat chillen maar om 11 uur gaat het licht uit. Binnen 5 minuten is Noah in diepe slaap.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.