Dag 1 van Amsterdam naar Los Angeles via Londen

Van Amsterdam naar Los Angeles via Londen

Vandaag beginnen we aan onze grote rondreis door Zuidwest USA, spannend! We kijken er sinds onze reis naar Florida, 2 jaar gelden, erg naar uit. Deze keer gaat Jesse gezellig met ons mee.

Rond half 11 begint de vliegreis naar Londen. Met een uurtje vliegen zijn we er al en begint de zoektocht naar onze volgende vlucht. Helaas de vlucht naar Los Angeles heeft bijna 3 uur vertraging. We doden de tijd in de transit en rond half 4 kunnen we boarden.

Het vliegtuig vertrekt iets voor half 5, voor onze lange vlucht naar Los Angeles. Lang maar niet vervelend, want er is een grote keuze aan films aan boord.

IMG_0640_20160710_191147

3 films verder landen we op Los Angeles en gaan we op zoek naar onze huurauto.

image

Met een bus worden we naar de verhuurmaatschappij gebracht en mogen we na de administratieve afhandeling een standaard SUV uitzoeken, die ons de komende weken gaat vergezellen. De keuze valt op een witte Kia Sorento met 24.000 miles op de teller. We kiezen voor de Kia, omdat deze voldoende kofferbak ruimte heeft voor onze 4 medium koffers en de mannen op de achterbank voldoende ruimte hebben. De TomTom die we nog hadden van onze eerste Amerika reis, stond al ingesteld en bij het aanzetten onthoudt deze onze laatste bestemming, Miami en zien we dat het 4400 kilometer is van Miami naar Los Angeles. Gelukkig hoeven we maar 20 minuutjes te reizen naar ons hotel Best Western plus South Bay in Lawndale, een wijk in Los Angeles. Moe maar voldaan komen we aan en na het inchecken eten we een hapje bij Wing Stop, het enige restaurant in de buurt dat nog open is. Dan is het toch echt bedtijd, want we zijn al ruim 24 uur op. Jesse en Noah slapen samen in een kamer. Leuk maar als moeder moet ik er toch een beetje aan wennen dat mijn kleine mannetje niet bij ons op de kamer slaapt. Dikke kussen voor de nacht en dan gaan de deuren dicht, lichten uit en vallen we in slaap. Morgen gaan we LA verkennen, de City of Angels, we zijn benieuwd!

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.