Dag 11 van Page naar Moab

Van Page naar Moab

Vandaag hebben een lange reis van Page naar Moab voor de boeg. 440 kilometer dus 4,5 uur rijden. Als we aan onze reis beginnen geeft TomTom aan dat we over 100 kilometer naar links moeten. Uiteindelijk blijkt Moab 2 keer naar links en 3 keer naar rechts te zijn ?. Onderweg gaan we onze tweede staatgrens over van Arizona naar Utad, The Elevated State.

image

Onderweg zien we al de hoge, recht uit het land oprijzende rotsen van Monument Valley.

image

We besluiten Monument Valley niet aan te doen, anders wordt de rit nog langer. Na de rotsen wordt het bergachtiger en ook groener. Onderweg zien we paarden en koeien. We komen aan in Moab. Als TomTom zegt “You have reached your destination” zien we geen vakantiepark of huisje. Een stukje doorrijden en dan we zien allemaal huisjes bij elkaar staan. In Moab hebben we een 3 slaapkamer huisje gehuurd.

image

We maken de deur open en het is een groot huis met garage en een jacuzzi op de patio.

image

Er zijn 3 slaapkamers, 1 master bedroom met kingsize bed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en in de berging staan nog 2 opklapbedden. Ed, moe van het rijden, probeert de kingsize uit en deze ligt lekker.

image

Verder zijn er nog 2 badkamers en een volledige uitgeruste keuken. De mannen hebben de komende twee nachten elk hun eigen slaapkamer.

image

image

Weer een beetje bijgekomen stappen Sylvia en Ed in de auto om wat te voor het eten te kopen. Het valt ze op dat je geen verse groenten kan kopen. Het avondeten wordt dan ook macaroni met een Bolognese sausje zonder groente. Na het eten doen de jonge mannen samen de afwas en lopen Ed en Sylvia een rondje over het terrein, waar nog een zwembad is. Dan is het donker en tijd voor de jacuzzi. We zitten in de jacuzzi en kijken naar de hemel, naar de maan en de sterren. Jesse besluit wat foto’s van de maan te nemen. Lekker loom van het bubbelen liggen we allemaal om half 12 in bed. Morgen een volle dag in Moab waar we de Arches, de bogen, willen zien.

Share with:


2 gedachten over “Dag 11 van Page naar Moab

  1. Lekker huis met jacuzzi lijk me erg leuk om daar s ‘avonds in te zitten in het donker en dan lekker loom naar de sterren te kijken.
    Gek dat je er geen groente kan kopen, maar ja je redt je wel.
    Ik ben helemaal uitgeteld door steeds naar een stad te gaan en dat in deze hitte een zwembad lijkt mij nu wel lekker.
    Ik ben benieuwt naar de nieuwe foto’s morgen, kusjes en tot blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.