Dag 12 Moab Arches National Park

Moab Arches National Park.

Vandaag hebben we een volle dag in het Arches National Park.

image

Het park van de natuurlijke bogen en de meest bekende is de Delicate Arch. Het is vrij druk bij het park dus we staan in de file om het park binnen te rijden. Allereerst rijden we naar Balance Rock, een sokkel met daarop een rotsblok.

image

Daarna komen de eerste bogen in zicht. Het is even zoeken naar een parkeerplek, omdat het erg druk is. We beginnen met de Windows Arches, de North Window Arch en de South Window Arch.

image

Daarna rijden we door naar het viewpoint, lower en upper, van waarvan je de Delicate Arch kan zien.

image

De Delicate Arch is dan best nog ver weg en mijn toestelletje komt met dit als beste resultaat.

image

Er is ook een trail naar de Arch maar deze is zeker een uur wandelen en omdat het zo warm is vandaag, zien we hier vanaf. We vervolgen onze weg in de richting van Devils Angels Garden en maken een korte wandeling naar de Tunnel Arch en de Pine Tree Arch.

image

Vooral de Pine tree Arch vinden we erg mooi, een robuuste grote boog met daarachter een groen ravijn.

image

We besluiten dat we genoeg bogen gezien hebben en gaan terug naar Moab om wat te eten, want we hebben wel trek gekregen van al dat wandelen in de felle zon. Nog wat boodschapjes in een andere supermarkt, waar ze wel verse producten hebben, en we keren terug naar ons huisje.

image

Het avondeten zijn een paar pizza’s uit de oven in onze keuken. Daarna beginnen de mannen aan de was. Er staat een grote wasmachine met droger en Ed en Jesse wassen al hun kleren. Sylvia wast wat ondergoed en sokken van Noah en van zichzelf. We kunnen er voorlopig weer tegenaan, schone kleren. De dag sluiten we weer af in de jacuzzi, kijkend naar de sterren. Morgen zullen we Moab en het fijne huis achter ons laten, we gaan dan naar Bicknell dichtbij het Capitol Reef National Park.

Share with:


Een gedachte over “Dag 12 Moab Arches National Park

  1. Schitterend die landschappen, adembenemend, leuk huisje lekker in de jacuzzi, leuk om te volgen wat heeft het kleine mannetje al veel van de wereld gezien.
    Veel plezier op de verdere reis en ik lees de verslagen wel, groetjes en kusjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.