Dag 17 Las Vegas

Dag 17 Las Vegas

Vandaag is de laatste dag voor Jesse, omdat hij vanavond rond half 10 terugvliegt naar Amsterdam. We beginnen de dag met uitslapen en als we allemaal wakker zijn pakken we de auto naar de Fashion Show Mall. Maar eerst even gokken, omdat Ed en Sylvia dat nog niet gedaan hebben en dat is toch wel een must in Las Vegas.

image

image

image

In de Mall nemen we een broodje bij Subway en dan gaan we shoppen. Het is een typische Amerikaanse Mall, waarin ook de auto niet mag onbreken. Er staat dus een felrode Ferrari in de Mall.

image

In de Mall is het lekker koel en dat voelen we als we naar buiten lopen om naar onze auto te gaan. Het is half 5 als we terug zijn in het hotel. Jesse gaan we om 6 uur naar de Airport brengen en volgens de informatie van American Airlines is de vlucht op tijd. Rond half 6 is Jesse er klaar voor, zijn koffer is ingepakt en hij heeft zijn paspoort en papieren bij zich. We besluiten voorzichtig aan naar de Airport te gaan die maar op 10 minuten van de stad ligt. Best bizar, omdat je de vliegtuigen constant heel laag ziet overvliegen. Aangekomen bij de Airport kunnen we het vluchtnummer van Amercan Airlines in Terminal 3 niet vinden. Wel vinden we de vlucht van British Airways, zelfde tijd maar ander vluchtnummer. Even vragen dan maar en ja het blijkt dezelfde vlucht te zijn. Helaas heeft de vlucht vertraging van 2,5 uur en vertrekt pas rond 24:00 uur. Balen, we hadden voor Jesse zo gehoopt dat de vlucht volgens planning zou verlopen. De koffer van Jesse geven we af en zijn vlucht van Londen naar Amsterdam wordt omgeboekt, omdat hij die anders niet gaat halen door de vertraging. Helaas mogen wij niet met hem verder door de douane en security en nemen afscheid van hem. We gaan hem missen en Noah is zijn kamergenootje kwijt. Terug naar Las Vegas stad rijden we langs Alamo om de auto om te wisselen voor een standaard SUV. Er staat er nog maar een, een witte Dodge Journey.

image

Dit is al onze derde witte auto tijdens de vakantie. De Dodge is groter, luxer en comfortabeler dan de Jeep Compass. Moe en van slag door het afscheid eten we wat in ons hotel. We hebben geen zin om de stad in te gaan dus nemen Noah en Sylvia om half 10 een duik in het zwembad. Ed houdt contact via whatsapp met Jesse. Helaas moeten we het zwembad uit, omdat het al om 9 uur dichtgaat. Jammer en we besluiten te gaan slapen zo ongeveer op het moment dat Jesse in het vliegtuig stapt. Morgen een lange reis van 4,5 uur voor de boeg naar Bakersfield. Waarschijnlijk als wij in Bakersfield aankomen, komt Jesse aan in Amsterdam.

Share with:


2 gedachten over “Dag 17 Las Vegas

  1. Ja even gokken dat moet in Las Vegas. jammer dat de vlucht zoveel vertraging heeft en ja als er iemand afvalt is dat altijd triest.
    Ik neem aan dat het in de vakantie goed ging met de mannen Jesse en Noah dan is het nog zieliger.
    Maar ja jullie gaan weer door, ik lees de blog wel weer groetjes en kusjes.

  2. Hij gaat jullie ook missen hoor. Het was een onvergetelijke vakantie voor hem en ik ben jullie eeuwig dankbaar dat jullie hem mee hebben genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.