Dag 16 Hoover Dam en Las Vegas

Hoover Dam en Las Vegas.

Vanmorgen slapen we eerst uit, bijkomen van de toch wel drukke en indrukwekkende dagen. Rond 12 uur gaan we op pad naar de Hoover Dam, ongeveer 50 kilometer vanaf Las Vegas. De Hoover Dam schijnt de hoogste dam te zijn.

image

Allereerst rijden we over de dam, naar het einde, om onze auto te parkeren.

image

Als we uitstappen komt de hitte ons tegemoet, wat is het warm hier. We lopen tot ongeveer halverwege de dam en maken foto’s.

image

Op de een of andere manier lijkt de dam minder groot dan wij gedacht hadden. Ook het water staat heel laag.

image

Het is vandaag zo warm en we zijn allemaal te loom om nog verder door te lopen, dus besluiten we terug te keren naar de auto.

image

We rijden nog over de snelwegbrug die parallel loopt aan de dam maar de omheining is te hoog, waardoor we de dam niet kunnen zien. Gisteren op weg naar Las Vegas hebben we het welkom bord niet gezien en besluiten we er langs te rijden. Wel maken we nog even een kleine stop bij Dunkin Donuts voor een donut en een lekker koel drankje, dat hebben we wel verdiend.

image

Het welcome to Las Vegas sign staat aan het begin van The Strip maar er staat een lange rij mensen om het bord te fotograferen, waardoor we doorrijden over The Strip. Indrukkend zijn de verschillende hotels, New york New York, Luxor, Ceasars Palace, Mirage en ga zo maar door.

image

Ook rijden we met de auto door de oude stad en vangen een glimp op van Fremont Street en de vele wedding chappels. Er is zelfs een drive thru wedding chappel voor wie geen zin heeft om uit te stappen. We keren terug naar ons hotel om wat uit te rusten voor het avondprogramma. We eten in ons hotel en daarna wandelen we naar en op The Strip. We lopen door het winkelcentrum en casino van Bellagio. Weer buiten gekomen kijken we naar de show van de fonteinen.

imageWe besluiten nog wat verder over The Strip te lopen naar het Venetian.

imageDaarna is het al laat en lopen we terug naar ons hotel om te gaan slapen.

Share with:


Een gedachte over “Dag 16 Hoover Dam en Las Vegas

  1. Jammer dat het zo heet is maar het zijn denk ook de indrukken die vermoeien. wat een gekleurde donuts, zijn ze lekker smullen maar.
    Ja even rusten in het hotel en dan weer door, leuk om later de Strip op tv te zien dan herken je dingen die je gezien hebt.
    Ik stop want er staat koffie klaar groetjes en kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.