Dag 26 van Ventura naar West Covina

Van Ventura naar West Covina.

De laatste reisdag loopt van Ventura naar West Covina. Bij het boeken kwam het hotel in West Covina naar voren als hotel in Los Angeles. Bij het instellen van de TomTom blijkt West Covina toch een plaatsje ten noordoosten van LA te zijn. Oeps, foutje. We rijden er naar toe en zien LA aan ons voorbij trekken. In West Covina is het gemoedelijk rustig. Het is pas half 2 als we bij het hotel inchecken maar gelukkig is de kamer al vrij. De koffers wegzetten en even bijkomen. Wat gaan we doen? We willen nog graag shoppen dus gaan we naar de Mall in Brea, een nabij gelegen plaatsje op 20 minuten rijden. Het is een typische Amerikaanse Mall, overdekt, een foodcourt, auto’s en natuurlijk shops.

image

Noah wil graag nieuwe schoenen en Sylvia wil bij Victoria’s Secret kijken. Noah slaagt voor een paar zwarte schoenen/gympen en is er erg blij mee. Sylvia vindt de lingerie bij Victoria leuk maar minder bijzonder dan twee jaar geleden in Florida. Toch koopt ze twee setjes uit de Pink collectie, want Victoria’s is nog steeds niet in Nederland te koop dus een must have. In de Mall is een Tesla shop.

image

Er staan twee Tesla’s uitgestald en een onderstel van een Tesla.

image

We beginnen trek te krijgen van het shoppen en gaan langs de foodcourt. Het is erg druk bij een eettent waar je noodles kunt eten dus besluiten we voor de noodles te gaan. We krijgen een bowl die we zelf mogen vullen met vlees en groenten naar keuze. Tot slot een hele berg noodles er bovenop, garlic en een sausjes, de bowl loopt bijna over. De kok pakt de bowl van ons aan en gooit de inhoud op een grote, ronde, superhete plaat.

image

Een paar minuutjes bakken en de kok doet het eten in een bak. Ed heeft een eigen portie en Noah en ik delen een portie. Bij de eerste hap branden we bijna onze monden, het is gloeiend heet maar het smaakt heerlijk. Verse groenten en vlees en van die lange, dikke noodles, ook weer een aangename afwisseling na de burgers en fries. Terug naar het hotel.

image

Het is al donker als Noah en Sylvia naar het zwembad gaan. Noah wil graag nog even zwemmen en Sylvia loopt mee. Na het plonsen gaan we naar boven. Best wel gek, we hoeven geen kamer meer te boeken. Morgen vliegen we pas om 8 uur in de avond maar we moeten het hotel om 12 uur uit. We hebben dan nog voldoende tijd om downtown naar LA te gaan, voor we naar de AirPort rijden.

Share with:


Een gedachte over “Dag 26 van Ventura naar West Covina

  1. Ja jullie moeten weer terug maar hebben een hele ervaring om mee naar huis te nemen.
    Leuk om jullie te volgen zo blijf je er toch een beetje bij.
    Waarschijnlijk zitten jullie al in het vliegtuig of gaan vandaag vliegen ik weet het niet want hoelang ben je onder weg moten jullie nog overstappen ik hoor het wel als jullie thuis zijn groetjes en kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.