Dol fijn!!!

We worden wakker in ons hotel en gaan ontbijten. 

Het ontbijt lijkt op het ontbijt van ons Best Western hotel in Florida City dus na toast met ei gaan we voor de wafels. Net als we klaar zijn met ontbijten hoor ik een bekende stem, jij hier? Het blijkt Ramon te zijn van Z/Os met zijn gezin. Heel bijzonder, ben je zo ver van huis in zo’n groot land met ontzettend veel hotels en kom je een collega tegen. Wat lijkt de wereld dan klein. We wisselen ervaringen uit en daarna gaan zij naar hun volgende bestemming en blijven wij nog een nacht. We stappen in de auto op weg naar de pier, zouden er echt dolfijnen zijn? We rijden door een villa wijk op zoek naar de pier. We parkeren en lopen het strand op naar de pier. Het is een houten pier, zoals je in de films ziet.

We lopen en lopen en ja hoor, aan het einde van de pier waar de vissers staan zien we dolfijnen zwemmen. Wij vinden het erg leuk en met ons andere toeristen maar de vissers vinden het minder. Iedere keer moeten ze nieuw aas aan de hengel doen, omdat de dolfijnen zich tegoed doen aan hun aas. We blijven een tijd staan kijken en zien steeds dolfijnen boven water komen, zelfs een moeder met kind. Ik zou hier nog wel uren kunnen blijven staan maar we gaan terug naar de auto. Op de terugweg zoeken we een supermakt maar belanden in onze eerste echte Mall. De Food Court blijkt geen supermarkt te zijn maar een “vreetplein”, alle fastfood ketens bij elkaar een waar snackparadijs. 

Uiteindelijk toch een supermarkt gevonden en het is inmiddels flink gaan regenen. 

De regen houdt niet meer op en tussen de ergste buien in zwemmen we in het zwembad en wagen ons in de jacuzzi van 104 graden, wat is dat heet!! We hebben deze avond geen zin om uit eten te gaan en maken zelf wat Noodles klaar in de magnetron met salade en een baggle. Daarna gaat het nog harder regenen en kunnen we het ook niet meer droog houden op ons overdekt terrasje voor onze hotelkamer. Dus gaan we naar binnen en als ik dit schrijf hebben de mannen de tv aangezet. Morgen gaan we naar ?, dat weten we nog niet maar gaan we straks uitzoeken. Toch wel makkelijk dat er overal internet is en dat je zo ongedwongen je reis kunt uitstippelen. Amerika bevalt ons goed, het is vooral de service en vriendelijkheid die ons opvalt. 

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.