Ponce Inlet en biting midges

Vandaag hebben we niet zoveel fut en besluiten er een rustig dagje van te maken. Na het ontbijt liggen we 2 uurtjes bij het grote zwembad. In de middag gaat mama even alleen shoppen bij de Mall, de mannen blijven thuis. Na twee uurtjes is ze terug met alleen maar een paar schoenen. Maar wat zijn dat toch voor bulten op mijn benen? Ze jeuken ook een beetje. Gisteren tijdens het avondeten voelden we de hele tijd kleine, vervelende prikjes op onze huid maar er was niks te zien. Het internet maar eens raadplegen. Daar wordt je niet echt vrolijk van en uiteindelijk denken we dat het biting midges zijn. Mama heeft de meeste bulten, op de achterkant van haar linker bovenbeen telt Ed er ruim 90!!!! Maar hopen dat ze snel weggaan. Voor het avondeten maken we een ritje door Daytona Beach en eten bij My Pi een pizza. We zien wat verderop de pier van Daytona Beach liggen. 

Het valt ons op dat de hotels aan de kust van die hele hoge flats zijn. Eigenlijk als je met de auto langs de kust rijdt zie je niks van de zee, al het zicht wordt ontnomen door de torenhoge hotels. 

Na het eten gaan we naar de vuurtoren van Ponce Inlet. Deze keer zijn we op tijd en beklimmen de vuurtoren. 

Het zijn 203 treden en dan staan we boven. Het weer is vanavond niet zo helder en boven op de vuurtoren staat een aardig windje. Vooral Ed en Noah genieten van het uitzicht. 

Mama wat minder, toch een beetje last van hoogtevrees. We gaan de 203 treden weer naar beneden en lopen nog door de andere gebouwen die bij het museum horen. Vanavond is alweer onze laatste nacht in Daytona, morgen gaan we naar ?. Waarschijnlijk Titusville of Cocoa Beach, plaatsjes in de buurt van Cape Canaveral. We willen namelijk het Kennedy Space Center bezoeken.

Share with:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.