Cocoa Beach

Vandaag staat er een rit van 5 kwartier op het programma naar Cocoa Beach. Vanuit Cocoa Beach willen we het Kennedy Space Center gaan bekijken. Als we aankomen in Cocoa Beach checken we in bij ons hotel van de keten La Quinta. Het hotel is nu van La Quinta maar was vroeger in handen van 7 astronauten. 

Bij de receptie staat een grote nep astronaut. Mama maakt een foto van Noah met de austronaut maar met haar eigen camera en kan deze daarom nu nog niet posten. Als we in onze hotel kamer geïnstalleerd zijn, gaan we de omgeving bekijken. We rijden naar Merrit Island naar de Mall. We zijn namelijk ook wel toe aan een lunch. De mannen gaan lunchen maar mama besluit even snel te gaan shoppen bij oa Victoria’s Secret. Even later staat mama buiten met zo’n fel begeerd roze Victoria’s Secret tasje. 

Ja, dit was toch wel een must have op deze vakantie. Na de lunch en het shoppen rijden we terug naar het hotel en stoppen onderweg even bij de toerist center. We hopen kaartjes met korting te bemachtigen voor het KSC. De vrouw achter de balie heeft helaas alleen dezelfde coupons die wij zelf al hebben. Ze verteld ons dat er waarschijnlijk voor vannacht een launch gepland staat met de Falcon 9. Dat zou awesome zijn, een raketlancering meemaken. In het hotel struinen we het internet af met ons mini i-pad en er staat er een gepland voor vannacht om 00:50. Dat willen we meemaken. 

Nadat we gezwommen hebben in het zwembad kleden we ons om en willen gaan eten bij Barcelona, een tapas bar. Barcelona is niet makkelijk te vinden maar het lukt uiteindelijk en we eten lekker tapas. Als we terug zijn bij het hotel ligt er een slang voor de deur van de buren. We schrikken er wel een beetje van en hij van ons, dus maakt hij zich snel uit de voeten. 

12 uur in de nach maken we ons klaar om naar de launch te gaan kijken maar wat is daarvoor de beste plek? Ed loopt naar de receptie, die al gesloten is maar komt wel 2 locals tegen die vertellen dat het strand een goede plek is. Met z’n drietjes lopen we het strand op, het is natuurlijk erg donker. We wachten en we wachten, zien nog een paar mensen het strand opkomen maar helaas…..er gebeurd verder niks. Blijkt dat de lancering een dag is uitgesteld. We besluiten daarom een nacht langer te blijven en gaan het morgen weer proberen.

Share with:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.