Dag 23 van Castro Valley naar Watsonville, Carmel by the Sea en Monterey

Van Castro Valley naar Watsonville, Carmel by the Sea en Monterey.

Het wordt een korte rit van 1,5 uur naar het motel Watsonville, van waaruit we Carmel by the Sea en Monterey willen bezoeken. Na het lekkere ontbijtje zitten we om 11 uur in de auto. Het is vandaag bewolkt en onderweg naar Watsonville klaart het op. Nog voor 1 uur zijn we al in Watsonville en kunnen we al inchecken in Motel 6. Echt een motel, kleine kamer maar te doen voor 1 nachtje. Alleen geen internet, dat is minder. We vervolgen onze weg naar Carmel by the Sea en Monterey. We rijden langs vele velden vol aardbeien en artisjokken. Het wordt ook weer bewolkt en kouder, rond de 60 graden Fahrenheit. Carmel is een mooie plaats voor de wat oudere, gegoede Amerikaan. In het centrum zitten wat betere, duurdere shops maar niet naar onze smaak dus we rijden door naar de kust. Jammer dat het zo bewolkt en fris is. Sylvia loopt snel uit de auto om wat foto’s te maken, want in haar zomerjurk heeft ze het wel een beetje koud. De huizen in Carmel zijn mooi en apart, soms een beetje sprookjesachtig.

image

De kust is ongerept.

image

Na Carmel willen we naar Monterey. Onze eerste stop in Monterey is de Marina.

image

In de Marina in het water vele kleine, rode krabjes.

image

Het wordt inmiddels warmer en zonniger dus op naar het strand. We betreden het Del Monte Beach. Even voelen hoe het water van de Pacific is. Dat is koud dus Sylvia houdt het bij pootje baden. Noah in zijn zwembroek speelt in de woeste branding.

image

De mist trekt langs het kustgebergte, een mysterieus gezicht.

image

Heerlijk genieten we op het strand en dan gaan we terug naar het motel.
image

Geen internet dus waar gaan we eten? Ed kan Tripadvisor niet raadplegen dus op zoek naar een punt met free WiFi. MC Donalds, thanks voor je internet, we gaan vanavond eten bij Super Taqueria. We bestellen super burrioto’s en die smaken heerlijk, met bruine bonen en verse advocado. Adcocado’s kun je hier langs de weg kopen, 10 voor 1 dollar!!! Onze buikjes vol en rond naar het motel. Geen internet dus gaan we rond 10 uur al slapen. Morgen gaan we langs de kustlijn rijden, de beroemde Highway 1 langs de Pacific. Ons volgende hotel, Best Western, staat in Santa Maria. Dan zijn we nog maar een kleine 200 mijl van Los Angeles vandaan, ons begin en eindpunt.

Share with:


2 gedachten over “Dag 23 van Castro Valley naar Watsonville, Carmel by the Sea en Monterey

  1. Ziet er weer prachtig uit. Jesse is weer helemaal bijgekomen. Vandaag afspraak en ingeschreven bij sportschool en ook andere zaken geregeld ?. Geniet nog even van de laatste mooie dingen onderweg.

  2. Ja wat een prachtige ruwe zee en wat een aparte huizen, het lijkt wel de Efteling, wat erg he het zit er bijna op maar ja aan alles komt een einde en thuis is het ook weer lekker gewoon regelmaat is ook niet weg dat merken wij ook al blijven wij on Nederland, je bent helemaal uit je ritme met alles eten, slapen enz. de groetjes en kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.